Meteen naar de inhoud

Small group training

CALISTHENICS 030

Small group
training

Train together, laugh together, get results together!

Ben je van plan om samen met een groep vrienden, familie of collega’s de stap te maken om training onder persoonlijke begeleiding naar een hoger niveau te brengen, dan is een small group training wat voor jullie. De trainingen hebben een aantrekkelijke prijs, omdat deze wordt verdeeld onder jou en je buddy’s.

De Small Group bestaat uit maximaal 3 personen, zodat ook ik in staat ben ieder van jullie persoonlijke begeleiding te geven. Hierbij kun je denken aan het leren van de technieken, corrigeren van oefeningen en extra uitleg omtrent de training.

Voordelen
Help elkaar, motiveer elkaar en haal het beste uit elkaar naar boven. Heeft één van jullie een keer geen zin om te trainen, dan kun je elkaar over de streep trekken om toch te gaan. Tijdens de trainingen kun je samenwerken als met elkaar en de strijd aan gaan om samen je doel(en) te behalen. Samen met je buddy trainen kan ook fijn zijn voor je gevoel, je vertrouwt elkaar. Een ander bijkomend voordeel is dat ook de kosten worden gedeeld. Meld je nu aan en ga samen voor resultaat, ik helpen je graag!

Small group training / duo training

€ 50,00

Per training